Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constanţa: Autobuzele etajate, reintroduse în circulaţie în minivacanţa de Paşte şi de 1 Mai

Turiştii şi constănţenii se pot plimba în minivacanţa de Paşte şi de 1 Mai cu autobuzele etajate, acestea având aceeaşi rută ca şi anul trecut, ajungând în Portul Constanţa, dar şi în zona veche a municipiului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2019 - 12:23

Autobuzele etajate includ în ruta lor o sută de obiective turistice importante din Constanţa şi din Mamaia.

Regia Autonomă Transport în Comun (RATC) Constanţa a anunţat, marţi, că în minivacanţa 26 aprilie - 5 mai reintroduce în circulaţie linia turistică City Tour (autobuze etajate), pe acelaşi traseu ca în anul precedent. Acesta este Gară CFR – Piaţa Far – Poarta 5 - Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta - str. Termele Romane – str. Negru Vodă - str. Mircea cel Batrân - bd. Mamaia până la Tabăra Turist (Hotel Caraiman) din Staţiunea Mamaia.

"Autobuzele City Tour includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din oraşul Constanţa şi din staţiunea Mamaia: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariu, Satul de Vacanţă, Cazinoul din Mamaia şi altele", au precizat reprezentanţii RATC.

Sursa citată a menţionat că toate aceste atracţii turistice sunt disponibile pe orice telefon prin aplicaţia "City Tour Constanţa”, iar din acest an, aplicaţia poate fi instalată şi pe telefoanele cu sistem de operare iOS.

Programul de circulaţie cu autobuzele etajate este între orele 10 şi 18, cu plecare din faţa Gării CFR, şi între 10.12 şi 17.12, cu plecare din zona Caraiman – Mamaia.

Tarifele pentru linia turistică sunt la fel ca anul trecut, adică 3 lei un tur şi 5 lei hop on / hop off.

Comentarii