FOTO Constanţa: 144.000 de prezervative contrafăcute, confiscate în port

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanţa Sud au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, 144.000 de prezervative contrafăcute, în valoare de peste 1,4 milioane de lei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2019 - 14:13

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, miercuri, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunţit efectuat la un container sosit din China, au fost descoperite 144.000 pachete cu prezervative contrafăcute.

Marfa era destinată unei societăţi comerciale din judeţul Ilfov, administratorul acesteia fiind un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.440.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentarii