Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consiliul Concurenţei analizează preluarea de către Ade Gas Oil a unor active

Consiliul Concurenţei a anunţat, marţi, că analizează preluarea de către Ade Gas Oil a unor active deţinute de firmele Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2019 - 11:02

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Ade Gas Oil Company preia unele active deţinute de asociaţii săi, Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex, active aferente activităţii de comercializare en gros de GPL auto, inclusiv salariaţi”, se arată în comunicat.

Ade Gas Oil, care deţine un depozit de gaz natural lichefiat (GPL) pentru autoturisme în Caracal, judeţul Olt, intenţionează să-şi consolideze activităţile de comercializare en gros de GPL auto prin preluarea de la fiecare dintre cei trei asociaţi - Azalis, Eurogenetic şi Dolchimex - a activelor aferente acestei activităţi.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/199), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei”, se arată în comunicat.

Autoritatea a anunţat că va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un ”mediu concurenţial normal” şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Comentarii

loading...