Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Optiplaza de către Innova/6

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat tranzacţia prin care Innova/6 SCA SICAV-RAIF preia compania Optiplaza SRL.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2019 - 17:54

"În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", a anunţat autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Innova/6 SCA SICAV-RAIF face parte din grupul Innova, care deţine mai multe fonduri de investiţii în sectoare precum servicii financiare, tehnologie – media – telecomunicaţii, energie, alimentar sau industria transporturilor.

Optiplaza este o companie care se ocupă cu comercializarea articolelor de optică.

 

Comentarii

loading...