Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conferinţă pe tema tehnologiilor pe pieţele financiare, organizată vineri de BVB

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) împreună cu Federation of European and Asian Stock Exchanges (FEAS), organizează vineri evenimentul ConFEAS 2019: Financial Markets Beyond Technology.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2019 - 09:08

Printre întrebările la care cei prezenţi vor încerca să răspundă se află: cum poate tehnologia să influenţeze viitorul pieţelor financiare, de ce nu e îndeajuns să avem doar noi tehnologii şi de ce anume mai este nevoie pentru a putea vorbi de succes, care sunt oportunităţile de dezvoltare şi care sunt obstacolele.

Potrivit organizatorilor, pe lista participanţilor la conferinţă se află: Lucian Anghel - preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Valentin Lazea - economist şef Banca Naţională a României (BNR), Vlad Pintilie - director general adjunct BT Capital Partners şi Adrian Tănase - director general al BVB.

Comentarii

loading...