7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCompaniile de stat, principalul subiect în a doua şedinţă a coaliţiei PSD-ALDE

Companiile de stat, principalul subiect în a doua şedinţă a coaliţiei PSD-ALDE

La şedinţă au mai fost prezenţi mai mulţi directori ai complexurilor energetice, precum Oltenia şi Hunedoara. Întâlnirea a ţinut aproximativ trei ore şi jumătate, timp în care ministrul Energiei, Anton Anton, liderii coaliţiei, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi ceilalţi participanţi au discutat despre probleme care ţin de domeniul energiei.

La discuţii au mai fost prezenţi consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov şi secretarul general ALDE Daniel Chiţoiu, potrivit surselor citate.

Sursele au mai spus, pentru Mediafax, că nu a fost abordat niciun subiect politic la această a doua întâlnire a coaliţiei de guvernare. La prima şedinţa, cea care a avut loc joi la ora 11.30, au participat doar liderii coaliţiei, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea în biroul său de la Camera Deputaţilor. Cei doi au discutat aproximativ o jumătate de oră.

De asemenea, la această a doua întâlnire a coaliţiei, care a avut loc tot în biroul lui Dragnea de la Parlament, nu a fost stabilit nimic în legătură cu legea offshore, au precizat sursele menţionate.

Tot joi, de la ora 13:30, Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit, în biroul său de la Senat, cu reprezentanţii ExxonMobil Exploration and Production România, aceştia fiind apoi primiţi de către Liviu Dragnea, în biroul său de la Camera Deputaţilor, au precizat sursele Mediafax. Potrivit surselor citate, discuţiile între Tăriceanu şi Dragnea cu reprezentanţii Exxon au vizat legea offshore care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă