Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comercializarea băuturilor alcoolice, interzisă de 1 Decembrie în Alba Iulia

Comercializarea băuturilor alcoolice va fi interzisă de 1 Decembrie, în Alba Iulia, în apropierea Parcului Unirii, zonă în care vor avea loc ceremoniile de Ziua Naţională, potrivit unei dispoziţii dată de către primarul Mircea Hava.

Share

Rl online 0 comentarii

28.11.2018 - 09:45

În ceea ce priveşte dispoziţia de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice din 1 Decembrie 2018, aceasta va fi valabilă în intervalul orar 8,00 - 16,30, urmând să înceteze imediat după terminarea paradei militare.

"Se interzice în data de 1 Decembrie, între orele 8,00 şi 16,30, desfacerea şi comercializarea băuturilor alcoolice, la o distanţă de 500 de metri faţă de Parcul Unirii din municipiul Alba Iulia", precizează articolul 1 al dispoziţiei primarului.

Dispoziţia a fost comunicată agenţilor economici din zona vizată, precum şi Poliţiei municipiului Alba Iulia, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi Instituţiei Prefectului judeţul Alba.

La Alba Iulia, de de Ziua Naţională, sunt aşteptaţi să participe la ceremonii peste 100.000 de oameni.

Comentarii