Codrin Ştefănescu, despre operaţia lui Iliescu: Am aflat de la medici că totul a decurs bine

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ştefănescu, a declarat că în urma discuţiilor cu medicii a reieşit că intervenţia chirurgicală la care a fost supus fostul preşedinte Ion Iliescu a decurs bine, dar un răspuns mai detaliat este aşteptat în jurul orei 14.00.

Share

Rl online 0 comentarii

02.04.2019 - 12:27

"Am aflat de la medici, azi de dimineaţă, că totul a decurs bine şi nu sunt probleme. De fapt, se anticipa, pentru că la "C.C. Iliescu" sunt nişte specialişti foarte buni în astfel de intervenţii chirurgicale. Aşteptăm un răspuns mai detaliat în jur de ora 14.00-14.30 şi sperăm să şi vorbim la telefon cu preşedintele Iliescu în această după amiază. Nu am vorbit aseară. Nu am putut să dau de dânsul. Când am aflat, era deja în drum, în Salvare, dinspre Elias spre "C.C. Iliescu", împreună cu soţia şi aghiotantul", a arătat Ştefănescu, într-o declaraţie acordată presei la Palatul Parlamentului.

Ştefănescu a mai precizat că în weekend a avut ultima discuţie cu fostul preşedinte.

"Era ca de obicei, nu avea nimic special. Noi vorbim destul de des. O dată pe săptămână. Îl sun, vorbesc şi cu doamna Nina Iliescu. Şi eu, şi Liviu Dragnea sunăm destul de des. Chiar primim sfaturi şi de foarte multe ori este un foarte atent analist şi urmăreşte toate posturile de televiziune. Este, aşa, prins în jocul acesta politic şi de foarte multe ori ne-a dat şi sugestii foarte bune. Ultima oară când am vorbit nu avea această problemă. Se pare că a răcit undeva în weekend", a menţionat Codrin Ştefănescu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost supus luni unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun, informează Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu".

"În după-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu' cu diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun", precizează reprezentanţii spitalului, într-un comunicat.

Comentarii