Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod portocaliu şi Cod galben de inundaţii pentru râuri din judeţele Argeş şi Vâlcea

Hidrologii au emis, vineri, noi atenţionări Cod portocaliu şi Cod galben de inundaţii ce vor afecta, în orele următoare, râuri din bazinele hidrografice din judeţele Vâlcea şi Argeş.

Share

Rl online 0 comentarii

05.07.2019 - 16:25

Conform Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), până la ora 22:00, va fi în vigoare o atenţionare Cod portocaliu de viituri, creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale Cotelor de inundaţie pe râurile din bazinul hidrografic Olt - afluenţii aferenţi sectorului aval Acumularea Călimăneşti - amonte Acumularea Ioneşti (judeţele Vâlcea şi Argeş).

Prognoza de specialitate arată, în acelaşi timp, că pe durata următoarelor şase ore vor fi în vigoare două Coduri galbene de inundaţii, cu depăşiri ale Cotelor de atenţie, pe râurile mici din bazinele hidrografice: Olt - afluenţii aferenţi sectorului aval S. H. Cornet - amonte Acumularea Ioneşti (judeţele Vâlcea şi Argeş) şi Dâmboviţa - bazin superior (judeţul Argeş).

Comentarii

loading...