Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din Vaslui, Bacău şi Galaţi, până marţi dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni seara, o avertizare Cod portocaliu de inundaţii, valabilă până marţi dimineaţa, la ora 2:00, pe râuri din judeţele Vaslui, Bacău şi Galaţi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2019 - 21:23

Conform prognozei, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale Cotelor de Inundaţie pe râurile mici din din bazinul hidrografic Bârlad - afluenţii aferenţi aval S.H. Bârlad, Suhu, Geru din judeţele Vaslui, Bacău şi Galaţi.

În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice, INHGA va reveni cu actualizarea acestei prognoze.

Comentarii