Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod portocaliu de averse, vijelii și descărcări electrice, pentru mai multe județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări Cod portocaliu de averse, vijelii şi descărcări electrice, valabile pe durata orei următoare în localităţi din judeţele Olt, Galaţi, Vrancea şi Vaslui.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2019 - 20:17

Conform prognozei, până la ora 20:30, în mai multe localităţi din judeţul Olt se vor semnala averse care vor cumula 30 - 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, precum şi grindină de dimensiuni mici şi posibil medii.

De asemenea, tot până la aceeaşi oră, se află sub o avertizare similară mai multe localităţi din judeţele Galaţi, Vrancea şi Vaslui. În zonele atenţionate de meteorologi vor fi averse ce vor cumula 25-35 l/mp,intensificări ale vântului, vijelie, frecvente descărcări electrice şi grindină de dimensiuni mici şi medii. În zona avertizată s-au acumulat deja cantităţi de 40-50 l/mp.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Comentarii