Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de viscol în 7 judeţe, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, noi atenţionări nowcasting Cod galben de viscol valabile în orele următoare pentru zonele de munte din judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Covasna, Vâlcea, Gorj, Suceava şi Neamţ.

Share

Rl online 0 comentarii

23.12.2018 - 16:41

Astfel, până la ora 17:00, zonele de munte de peste cota 1800 m ale judeţelor Suceava şi Neamţ vor fi afectate de intensificări ale vântului, cu viteze ce vor atinge şi depăşi 80..90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea.

Totodată, până la ora 18:00, în zonele de munte ale judeţelor Vâlcea şi Gorj se vor semnala intensificări ale vântului ce vor avea la rafală viteze de 80-90 km/h, iar în judeţul Covasna, la Sita Buzăului şi Comandău, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 70-80 km/h, viscolind sau spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea.

De asemenea, până la ora 20:00, în zonele de munte ale judeţelor Hunedoara şi Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge 80-90 km/h, viscolind ninsoarea şi reducând vizibilitatea.

Comentarii

loading...