Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de vânt puternic în opt judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, mai multe atenţionări cod galben de vânt puternic, valabile pentru opt judeţe, până la ora 10.00.

Share

Rl online 0 comentarii

26.12.2018 - 09:11

Astfel, în zona de munte a judeţelor Vâlcea şi Gorj, se vor semnala vânt cu viteze de 90...100 km/h ce spulberă zăpada, reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

Şi în zona de munte a judeţelor Hunedoara şi Caraş-Severin, vântul va atinge 80-90 km/h şi izolat peste 100 km/h şi, în plus, se va înregistra şi ninsoare viscolită si zăpadă spulberată ce determină scăderea vizibilităţii sub 50 metri.

Şi zona de munte a judeţelor Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Buzău, rafalele de vânt vor atinge viteze de 90...120 km/h ce spulberă puternic zăpada, reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

Atenţionările cod galben de vânt puternic expiră la ora 10.00.

Comentarii

loading...