Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de inundaţii până la miezul nopţii pe râul Siret, în judeţele Bacău şi Neamţ

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până la miezul nopţii pe râul Siret, pe raza judeţelor Bacău şi Neamţ.

Rl online 0 comentarii

09.07.2018 - 15:34

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până la miezul nopţii pe râul Siret, pe raza judeţelor Bacău şi Neamţ, potrivit Agerpres.

Potrivit hidrologilor, până la ora 00:00, se vor înregistra scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie pe râul Siret - afluenţii mici aferenţi sectorului aval S.H. Nicolae Bălcescu - amonte S.H. Adjudu Vechi (judeţele Neamţ şi Bacău).

Fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice Mora, Bogdăneşti şi Valea Morii.

Atenţionarea a fost transmisă către: Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Siret şi Sistemele de Gospodărire a Apelor Neamţ şi Bacău.

Comentarii

loading...