Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod GALBEN de inundații în trei județe până la ora 23:00

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis două atenţionări Cod galben de inundaţii valabile pe râuri mici din judeţele Arad, Timiş şi Caraş-Severin până joi noaptea la ora 23:00.

Share

Mihai Cernea 0 comentarii

09.08.2018 - 20:07

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie pe râurile mici din bazinele hidrografice: Mureş - afluenţii aferenţi sectorului amonte Arad - aval Săvârşin, Cigher - bazin superior, judeţul Arad, precum şi pe râurile mici din bazinele hidrografice: Bega - amonte S.H. Balint, Bistra, Nădrag, judeţele: Timiş şi Caraş-Severin, relatează Agerpres.

Hidrologii precizează faptul că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unii afluenţi mici ai Mureşului şi pe unele râuri mici din bazinul hidrografic Bega Poienilor.

Comentarii

loading...