Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod GALBEN de inundații în șapte județe, până la ora 23.00

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis sâmbătă după-amiază două atenţionări Cod galben de inundaţii pentru râuri şapte judeţe, valabile până la ora 23:00, relatează Agerpres.

Share

Mihai Cernea 0 comentarii

Actualizat: 18.08.2018 - 16:49

Potrivit meteorologilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie pe râurile mici din bazinele hidrografice Olt - bazin superior amonte S.H. Micfalău, Caşin, Râul Negru - afluenţii aferenţi sectorului amonte confluenţă cu râul Caşin, judeţele Harghita şi Covasna, Bistriţa - afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Broşteni - amonte S.H. Frunzeni, judeţele Suceava, Harghita, Neamţ, Trotuş - bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu, judeţele Covasna, Harghita, Bacău, Neamţ.

De asemenea, sunt posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie pentru râurile mici din bazinele hidrografice Prahova - bazin superior, Teleajen, judeţele Dâmboviţa şi Prahova.

Comentarii

loading...