14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCod portocaliu de furtună la Sibiu, de unde va decola Papa Francisc

Cod portocaliu de furtună la Sibiu, de unde va decola Papa Francisc

UPDATE: Pentru mai multe localități din județul Sibiu, meteorologii au modificat codul galben, aflat deja în vigoare, în cod portocaliu.

———————————————

Plecarea Papei Francisc din România era programată duminică la ora 17.00, cu avionul, de pe aeroportul din Sibiu, exact în perioada în care este în vigoare codul galben de furtună.

Din cauza vremii nefavorabile, și traseul coloanei oficiale în care se află Suveranul Pontif, de la Sibiu spre aeroport, a fost modificat. 

Meteorologii ANM avertizează că în judeţul Sibiu, în localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu, Sălişte, Şeica Mare, Şelimbăr, Roşia, Ocna Sibiului, Axente Sever, Slimnic, Loamneş, Cristian, Şura Mare, Micăsasa, Păuca, Vurpăr, Şura Mică, Şeica Mică, Mihăileni și Ludoş, se vor semnala averse care vor cumula local 25-30 litri / mp, descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului, precum şi grindină de mici dimensiuni.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă