Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de ceaţă şi polei în 18 judeţe

Meteorologii au emis, joi dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă, vizibilitate redusă şi polei, valabile în 18 judeţe, pe durata următoarelor trei ore.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.12.2018 - 09:08

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 11:00, în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Călăraşi se va semnala ceaţă, ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, dar vor fi şi condiţii pentru depunerea poleiului.

Tot până la 11:00 ceaţa va persista în localităţi din zona joasă a judeţelor Olt, Vâlcea şi Gorj, unde este posibil să apară depuneri îngheţate.

Conform ANM, până la ora 9:00, se vor afla sub Cod galben de ceaţă, depuneri îngheţate şi polei mai multe localităţi din judeţele Arad, Timiş, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Ialomiţa, Prahova, Giurgiu, Argeş, Dâmboviţa şi Teleorman şi Ilfov.

Comentarii