Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de burniţă şi polei în 19 judeţe, în orele următoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile pe raza a 19 judeţe, în orele următoare.

Share

Rl online 0 comentarii

10.12.2018 - 11:29

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, în judeţele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Buzău (zona joasă), Teleorman, Ilfov şi Călăraşi, respectiv până la ora 14:00 în judeţele Constanţa şi Tulcea.

De asemenea, până la ora 14:00, în zona judeţelor Vaslui, Bacău, Vrancea (zona joasă), Botoşani, Neamţ, Iaşi şi Galaţi, în afară de prezenţa ceţei, vor exista şi condiţii de producere a burniţei şi poleiului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Comentarii