11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zilei"Cocaină pentru VIP-uri". Cu cât se vindea marfa

“Cocaină pentru VIP-uri”. Cu cât se vindea marfa

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că trei tineri au fost reţinuţi, joi seara, aceştia fiind acuzaţi că, furnizau unor persoane publice din Bucureşti şi din judeţele limitrofe cannabis şi cocaină.

Aceleaşi surse au arătat că pentru a destructura reţeaua a fost folosit un ofiţer de poliţie infiltrat, care a cumpărat droguri, după ce a fost autorizat în acest sens, el furnizând detalii importante pentru anchetă.

Practic, cei trei suspecţi reţinuţi se sprijneau unul pe altul în activitatea infracţională.

Cocaina, spune sursa citată, era vândută la preţul de 100 de euro gramul, gramul de cannabis era vândut cu preţul de 50 de lei.

Sursa citată a mai arătat că dosarul ar fi fost început în luna martie, după o autosesizare a procurorilor de la DIICOT Ploieşti.

Joi, la sediul DIICOT Ploieşti au fost audiaţi creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilistul Raluca Bădulescu. Cei doi nu au făcut declaraţii la ieşirea din sediul Parchetului. Vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând, la ieşire, că are calitatea de martor.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă