10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCocaină pentru vedete: Trei persoane reținute de DIICOT Ploiești

Cocaină pentru vedete: Trei persoane reținute de DIICOT Ploiești

Surse judiciare au declarat, vineri dimineaţa, pentru Mediafax că trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Cele trei persoane reţinute nu sunt persoane publice, deși în dosar sunt implicate și persoane cunoscute din showbiz-ul autohton. Alte audieri urmează să fie făcute în acest dosar, după ce, joi, au fost văzuţi ieşind din sediul DIICOT Ploieşti creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu. Cei doi au refuzat să facă declaraţii, dar sursele Mediafax informează că aceștia au fost citați doar ca martori în dosar.

 
Percheziţii în acest dosar au fost făcute, joi, în Ploieşti şi Bucureşti, nicio locuință de VIP nu a fost însă cercetată. Surse din anchetă arată că cei trei reţinuţi ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei.

 

Răzvan Ciobanu reacționează

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a anunțat, pe Facebook, referitor la acest dosar, că e suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu şi că e acuzat că ar fi luat drogurile de la nişte oameni despre care neagă că i-ar cunoaște.

“Am să clarific aici: sunt suspect că aș deține droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aș fi procurat de la niște oameni pe care nu i-am întâlnit,cu care nu am vorbit și pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viață. Cam atât am de spus,îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Și sunt genul de om care învață din greșelile trecutului “, a scris, pe Facebook, Răzvan Ciobanu.

 

Manelistul Elis Armeanca a ajuns la sediul DIICOT Ploieşti, citat în dosarul drogurilor pentru vedete

Manelistul Elis Armeanca a ajuns, vineri, la sediul DIICOT Ploieşti, unde va fi audiat în dosarul de trafic de droguri în care mai multe vedete au fost audiate încă de joi. Cânătreţul nu a dorit să facă declaraţii, transmite Mediafax.

Elis Armeanca a ajuns la sediul DIICOT Ploieşti vineri, cu puţin înainte de ora 12. Întrebat de jurnalişti ce calitate are în dosar, cântăreţul a răspuns: „Habar n-am!”.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă