Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Pixabay.com/A_Different_Perspective

Cocaina „pentru vedete”, amestecată cu paracetamol și cafeină

Traficanţii din dosarul instrumentat de DIICOT Ploieşti, în care apar vedete ca Oreste Teodorescu sau Raluca Bădulescu, audiate ca suspecţi sau martori, vindeau clienţilor pliculeţe care conţineau cocaină amestecată cu paracetamol sau cafeină.

Rl online 0 comentarii

17.07.2018 - 16:37

Doi dintre inculpații cercetați în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Ploiești au fost arestați preventiv, informează news.ro. Potrivit motivării instanței prahovene, traficanții vindeau cocaina amestecată cu paracetamol și cafeină.

Inculpaţii din dosar pentru care au fost emise mandate de arestare au vândut în mai multe rânduri stupefiante unor anchetatori infiltraţi, la preţuri pornind de la 150 de lei pentru cannabis şi ajungând la 900 de lei în cazul pudrei de paracetamol cu cocaină.

În dosarul de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost arestate preventiv două persoane, iar alta a primit mandat de arestare la domiciliu. Cei doi suspecţi arestaţi preventiv în acest dosar au contestat decizia Tribunalului Prahova, Curtea de Apel Ploieşti urmând a se pronunţa, miercuri, asupra contestaţiei.

Printre suspecţii din dosar se numără designerul Răzvan Ciobanu, dar şi Carmin Ionescu, fiul cântăreţului Marian Ionescu. De asemenea, stilistul Raluca Bădulescu şi jurnalistul Oreste Teodorescu au fost citaţi şi audiaţi ca martori.

Comentarii

loading...