Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNAIR anunță semnarea contractului pentru tronsonul 2 Autostrada de Centură Sud

După lungi perioade de așteptări, proiectul realizării centurii Capitalei începe a se realiza.

Share

Mihai Ciorcan 0 comentarii

25.10.2018 - 16:46

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va lansa săptămâna viitoare companiei turce Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS – câștigătoarea licitației de proiectare și construcție a lotului 2 din Autostrada de Centură București, invitația pentru semnarea contractului.

Documentul ar urma să fie perfectat la începutul lunii noiembrie, potrivit reprezenților CNAIR. Constructorii turci ar urma să proiecteze și să construiască segmentul km 69+000 - km 85+300 a Centurii Capitalei. Proiectarea fiecărui lot (partea de sud a fost împărțită în trei loturi) va dura 12 luni, iar lucrările de construcții 30 de luni. Autostrada de Centură Sud va avea o lungime de aproximativ 52 de km și va face legătura între autostrăzile A1 și A2.

Comentarii

loading...