Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNAIR anunţă o posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă şi peaj prin SMS

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că este posibilă o întrerupere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a serviciului de emitere rovinietă şi peaj prin SMS în reţeaua Orange România, în urma unor activităţi de mentenanţă şi îmbunătăţiri.

Share

Rl online 0 comentarii

23.08.2019 - 14:12

Potrivit CNAIR, în perioada 23 august, ora 23:00 - 24 august, ora 05:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor prin intermediul serviciului de mesagerie scurta (SMS) să fie întreruptă în reţeaua de telefonie mobilă Orange România, ca urmare a unor activităţi de mentenanţă şi îmbunătăţiri în sistemele Orange.

"În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, în situaţia în care nu se reuşeşte achitarea rovinietei/peajului prin SMS, clienţii Orange au obligaţia de a achita tarifele prin intermediul celorlalte modalităţi puse la dispoziţie de către CNAIR (www.erovinieta.ro, aplicaţia mobila etarife), prin SMS în reţele de telefonie Vodafone, RCS, Telekom sau în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi", arată CNAIR.

Comentarii

loading...