FOTO: Wikipedia

CNAIR a scos la licitație noi lucrări pentru noua centură a Capitalei

Inelul de autostrada A0 va avea, la final, aproximativ 100 de kilometri. Pentru partea de sud, care va avea 52 de kilometri, au fost semnate contracte încă de anul trecut, iar din acest an ar putea începe lucrările informează Digi24.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

08.02.2020 - 11:42

Pentru partea de nord, Compania de Drumuri a scos la licitație trei din cele patru tronsoane, iar pentru lotul 2, care va trece prin zona Otopeni-Afumați tocmai ce au fost depuse ofertele: sunt 11 asocieri de firme interesate, printre care se numără multe din Turcia și China.

De-a lungul traseului vor fi amenajate două noduri rutiere și vor fi construite 10 poduri și pasaje. Aici lucrările ar trebui să dureze 34 de luni. Pentru lotul 1, de 17 kilometri, au fost depuse oferte din septembrie anul trecut. Lucările nu au început însă. Această parte a centurii va costa 176 de milioane de euro.

Costurile sunt estimate până acum pentru trei loturi. În total, 457 de milioane de euro, pentru că pentru al patrulea lot al cenurii nu au fost depuse ofertele, deocamdată anunță Digi 24.

Comentarii