Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Clujul este al doilea județ din România unde rata de infectare trece de 6 la mie

Rata de infectare a trecut de 6 cazuri la mia de locuitori în Cluj, potrivit datelor raportate de Grupul de Comunicare Strategică. Clujul se alătură astfel Sălajului, care a depășit în urmă cu o zi acest prag.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

07.11.2020 - 14:22

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este de 4,5 în Bucureşti. Cea mai mare valoare a acestui indicator este în judeţul sălaj - 6,49, urmat de Cuj - 6,15. 

Timiș se apropie și el de acest prag, cu o rată a infectării de 5,88, potrivit datelor de sâmbătă. Urmează Sibiu (5,31), Bihor (5,25) și Alba (5,24).

În București se înregistra o incidență de 4,5 cazuri la mia de locuitori, similară cu cea raportată în urmă cu o zi.

Comentarii