13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCluj: Şase persoane suspectate de trafic de droguri au fost arestate

Cluj: Şase persoane suspectate de trafic de droguri au fost arestate

Poliţia Română a anunţat, luni, că poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj au făcut 14 percheziţii la locuinţele mai multor persoane, din Cluj-Napoca, Baciu şi Oradea, bănuite de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2015 – prezent, cei în cauză ar fi achiziţionat şi distribuit substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 9,9 grame de amfetamină cu cofeină, 545 de grame substanţă cristalină (4 CEC), 287 de grame substanţă cristalină (3 MMC), 9 comprimate de culoare roz (4 CEC), 113 plicuri transparente cu zip-lock conţinând substanţă pulverulentă de culoare albă, 6 grame de cannabis, 4 timbre LSD, 1grinder, 17 telefoane mobile, 2 laptop-uri, cartele SIM, carduri SD ş.a..

De asemenea, au fost descoperiţi şi ridicaţi 19.650 de lei şi 11.000 de euro.

În urma probatoriului administrat, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Alţi cinci bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate. Duminică, cei şase au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Activitatea a fost efectuată cu sprijinul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

De asemenea, la activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă