Foto: Inquam Photos

Cîțu: N-am o problemă cu persoanele care protestează dar s-o facă purtând mască

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni dimineață, că recunoaște dreptul românilor de a participa la proteste, cu condiția ca aceste proteste să se desfășoare legal.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2021 - 10:27

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni dimineață, că, în calitate de politician liberal, el recunoaște dreptul românilor de a participa la proteste, cu condiția ca aceste proteste să se desfășoare legal.

"N-am o problemă cu persoanele care protestează dar să respecte legea, s-o facă purtând mască", a cerut șeful Guvernului.

Premierul Cîțu i-a acuzat de "ipocrizie" pe oamenii care pe de o parte protestează pe străzi fără mască iar pe de altă parte acuză Guvernul că nu sunt destule locuri în spitalele Covid. De asemenea, premierul i-a acuzat pe anumiți parlamentari (fără a-i nominaliza) care pe de o parte fac legile, iar pe de altă parte incită la nerespectarea lor.

Premierul Cîțu a criticat, în acest context, protestele din ultimele zile, de la Timișoara și de la București, unde participanții nu au purtat mască. Se știe că una dintre persoanele care au încurajat aceste proteste a fost senatoarea Diana Șoșoacă.

Comentarii