15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCirculaţie rutieră restricţionată la 7,5 t pe DN 3

Circulaţie rutieră restricţionată la 7,5 t pe DN 3

Compania Naţionalăm de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri, circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe DN 3  pe sectorul cuprins între localităţile Răzvan şi Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, între km 68+000 şi km110+000.   

Este recomandată ruta ocolitoare Lehliu – Drajna – Călăraşi.

”Măsura a fost luată pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave şi crearea de blocaje în traficul rutier, ca urmare a  ninsorii viscolite ce reduce semnificativ vizibilitatea. Pe acest sector drumarii acţionează  pentru restabilirea circulaţiei cu 1 utilaj tip Unimog şi 4 autobasculante echipate cu lamă şi răspânditor”, anunţă CNAIR. 

Reprezentanţii CNAIR fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Şaptesprezece judeţe sunt, miercuri, până la ora 20.00, sub cod galben de ninsori viscolite, depuneri de zăpadă, gheaţă şi intensificări ale vântului.

În plus, de miercuri seară până vineri dimineaţă, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara, iar în sud-est vântul va continua să aibă intensificări, spulberând zăpada.

Peste 11.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi sunt pregătiţi să intervină în zonele vizate de avertizările meteorologilor.

Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...
Ultima oră
Pe aceeași temă