Circulaţie restricţionată în weekend în Constanța şi Mamaia

Traficul rutier va fi restricţionat la finalul acestei săptămâni în anumite zone din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia, ca urmare a trei competiţii sportive ce vor fi organizate, a anunţat, joi, administraţia locală.

Share

Rl online 0 comentarii

11.04.2019 - 14:05

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa, a VIII-a ediţie a Cupei Mării Negre la ciclism va debuta pe 13 aprilie, de la ora 10,30, în Piaţa Ovidiu, cu prima etapă.

"Concursul organizat de Clubul Sportiv Bilal Constanţa se adresează exclusiv sportivilor între 5 şi 14 ani şi va avea următorul itinerariu: - pentru copii: traseul va consta în ture desfăşurate în jurul statuii lui Ovidiu; - pentru juniori: participanţii vor pleca din faţa Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa - ocol al pieţei Ovidiu prin faţa sediul BNR - strada Traian - strada Petru Rareş - strada Vasile Canarache - stânga pe lângă Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa - dreapta la intrarea în piaţa Ovidiu", se spune în comunicat, cu menţiunea că a doua şi a treia etapă a concursului vor fi programate pe 20 aprilie şi 11 mai.

Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime, conform municipalităţii, traficul rutier va fi restricţionat, între 12 aprilie, ora 12,00, şi 15 aprilie, ora 10,00, la intersecţia străzii Traian cu strada Sulmona.

În aceeaşi zi, o altă competiţie se va desfăşura în staţiunea Mamaia.

"Tot sâmbătă, este programată cursa 'Aleargă cu Decathlon' care va avea loc pe faleza din staţiunea Mamaia, pe tronsonul cuprins între Complex Cleopatra şi Hotel Iaki, începând cu ora 10,00. Se vor lua măsuri de siguranţă, în sensul că accesul autovehiculelor în zona de desfăşurare a evenimentului va fi interzis în intervalul orar 10,00-12,00", reiese din comunicat.

De asemenea, duminică, 14 aprilie, cu ocazia maratonului organizat de Asociaţia Club Sportiv ACTIS Călăraşi, traficul rutier va fi închis pe faleza din staţiunea Mamaia, între Hotel Iaki şi Hotel Modern, între orele 9,00 şi 13,00.

Comentarii