Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţie în condiţii de iarnă în tot judeţul Vâlcea

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă în tot judeţul, dar nu există niciun drum închis, potrivit informaţiilor furnizate, luni, de Instituţia Prefectului Judeţului Vâlcea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2019 - 13:11

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, ca urmare a căderii de precipitaţii în special sub formă de lapoviţă şi ninsoare, s-a intervenit pe drumurile naţionale cu 45 de utilaje, acţionându-se cu 155 tone material antiderapant, în timp ce pe drumurile judeţene s-a acţionat cu 21 utilaje specifice, fiind răspândită o cantitate totală de 374 tone material antiderapant (nisip şi sare).

"Pe drumurile naţionale, partea carosabilă este curată şi umedă, cu excepţia DN 7 A, km 40+000 - 86+601, Voineasa - Limită judeţ Hunedoara şi DN 7 D, km 4+000 - 31+360, Grebleşti - Limită judeţul Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1 - 2 cm.(...) Pe reţeaua de drumuri judeţene se circulă în aceleaşi condiţii, RAJDP Vâlcea intervenind în zona Călimăneşti, Horezu, Tătărani şi zona Lădeşti - Bălceşti. (...) Pe reţelele de drumuri de interes local se circulă în condiţii de iarnă, autorităţile locale intervenind pentru menţinerea stării de viabilitate a acestora", se arată în informarea transmisă de Prefectura Vâlcea.

În ultimele trei zile, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe avertizări nowcasting cu privire manifestarea unor fenomene meteorologice, astfel că la nivelul judeţului Vâlcea au căzut precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, ultima avertizare fiind emisă luni, pentru intervalul orar 09.00 -11.00, în special pentru partea de sud a judeţului Vâlcea şi în zonele montane, unde a fost ceaţă ce a determinat scăderea vizibilităţii sub 200 metri.

Comentarii

loading...