15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCirculaţia va fi deviată pe un tronson din A1

Circulaţia va fi deviată pe un tronson din A1

Mai exact, circulaţia rutieră va fi oprită pe autostrada A1 între km 353+660 şi km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, iar traficul este deviat pe DN7, pe segmentul Simeria-Deva, a anunţat CNAIR.

Măsura închiderii circulaţiei pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

„Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară”, se mai scrie în anunţul instituţiei citate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301.

În plus, aceste informaţii se pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Cele mai citite

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă