Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulația pe bulevardul Ferdinand a fost reluată

Circulaţia a fost reluată, sâmbătă, pe ambele sensuri ale bulevardului Ferdinand, cu excepţia tramvaielor şi troleibuzelor, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2019 - 15:43

Pe sensul Avrig către Mihai Bravu autoturismele pot circula pe linia de tramvai, a precizat sursa citată.

Circulaţia a fost deviată, sâmbătă, pe ambele sensuri ale bulevardului Ferdinand, între şoseaua Mihai Bravu şi strada Avrig, ca urmare a unei avarii la o magistrală de apă.

Compania Apa Nova a anunţat că efectuează o lucrare pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile de pe bulevardul Ferdinand nr. 118, sector 2.

"Echipele au intervenit în regim de urgenţă în jurul orei 11,50, fiind luate toate măsurile pentru închiderea tronsonului afectat. Locuitorii din zonă nu sunt afectaţi de lucrările aflate în desfăşurare, alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor menajere menţinându-se permanent", menţiona Apa Nova.

Comentarii