Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia pe A2 a fost reluată în zona km 16+300, sensul Bucureşti - Constanţa

Echipele de intervenţie rapidă ale Companiei Naţionale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au finalizat lucrările pe Autostrada Soarelui, la km 16+300, iar circulaţia se desfăşoară din nou pe ambele benzi, pe sensul de mers Bucureşti - Constanta, potrivit CNAIR.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.07.2019 - 13:00

"Balizele pentru semnalizarea lucrărilor temporare au fost îndepărtate de pe partea carosabilă, iar restricţia de viteză de
40 km/h a fost ridicată, la ora 11:30. Rămâne însă în vigoare restricţia de viteză de 80 km/h pe sectorul Bucureşti - Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton", precizează compania de drumuri.

CNAIR a anunţat miercuri dimineaţa că intervin pe sectorul de beton al Autostrăzii Soarelui (A2), la km 16+300, pe sensul de mers Bucureşti- Constanţa, banda 1, pentru refacerea planeităţii prin frezarea unui dâmb de asfalt şi detensionarea dalei de beton.Pe sectorul de aproximativ un kilometru, afectat de lucrări, s-a circulat pe banda 2, cu restricţii de viteză cuprinse între 60 km/h şi 40 km/h.

Comentarii