Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia feroviară pe Magistrala 400 este oprită, în judeţul Harghita

Circulaţia feroviară pe Magistrala 400 este oprită, marţi, la ieşirea din staţia Subcetate Mureş, din cauza ruperii unor şine. Trenul internaţional 366-1 Braşov - Budapesta este oprit la Subcetate Mureş.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.11.2018 - 11:03

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, între localităţile Gheorgheni şi Topliţa, la Subcetate Mureş, trenul internaţional 366-1 Braşov-Budapesta este oprit, din cauza unor şine rupte.

Acolo se deplasează garda de intervenţie II Topliţa.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia feroviară este oprită pe Magistrala 400, la ieşirea din staţia Subcetate Mureş, şi se acţionează pentru remedierea problemei.

Comentarii

loading...