16.3 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCine ar fi doi dintre agresorii femeii jandarm, la protestul din Piaţa...

Cine ar fi doi dintre agresorii femeii jandarm, la protestul din Piaţa Victoriei

Doi dintre membrii grupului violent care a agresat doi jandarmi, în timpul mitingului desfășurat vineri, 10 august, în Piaţa Victoriei, ar face parte din galeria celor de la CSA Steaua, susține, într-o postare pe Facebook, clubul FCSB.

“FOARTE IMPORTANT! Având în vedere informaţiile eronate apărute în mass-media pe parcursul acestei zile, cu privire la conflictele de vineri seara, din Piaţa Victoriei, facem următoarele precizări:

1. Cei doi suspecţi reţinuţi nu sunt suporteri ai echipei noastre, ci fac parte dintre susţinătorii echipei Clubului Sportiv al Armatei, care evoluează în Liga a 4-a! Acest lucru poate fi verificat prin simpla vizionare a conturilor de Facebook ale acestora.

2. Facem un apel către mass media să verifice cu atenţie informaţiile publicate şi să nu implice numele clubului nostru şi susţinătorii FCSB în subiecte care implică manifestările huliganice!”, e anunţul apărut pe pagina de facebook a vicecampioanei României, duminică după-amiază, după ce zvonurile privind identitatea celor doi agresori s-au răspândit pe facebook”, menționează clubul FCSB, în mesajul postat pe Internet.

Într-adevăr, numele uneia dintre cele două persoane care au primit, duminică, mandat de arestare este Ionuţ Liviu Cojoacă (30 de ani), iar o persoană cu acest nume are, pe Facebook, imagini din care reiese că ar fi suporter al CSA Steaua.

Celălalt bărbat arestat, duminică, în urma incidentelor violente comise vineri seară la Piața Victoriei este Claudiu Dobre Mihai (24 de ani).

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Piedone, primarul Sectorului 5, și-a lansat candidatura pentru Primăria Capitalei. La Sectorul 5 își susține drept candidat fiul

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de primar al Capitalei, la alegerile din anul 2024. Piedone nu va beneficia...

Cea mai mare pensie din România a depăşit 19.000 de euro net

Cea mai mare pensie din România a depăşit valoarea brută de 100.000 de lei lunar, odată cu majorarea din luna ianuarie. După impozitare, valoarea...

Rusia – Ucraina, ziua 732. Chestiunea apartenenței peninsulei Crimeea este tranșată, este a Rusiei, susține Lavrov

Chestiunea apartenenței peninsulei Crimeea este definitiv închisă, ea este a Rusiei, a declarat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Ministrul Lavrov a făcut această...
Ultima oră
Pe aceeași temă