13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCinci persoane conduse la audieri în urma percheziţiilor într-un dosar de furt...

Cinci persoane conduse la audieri în urma percheziţiilor într-un dosar de furt şi proxenetism

Cinci persoane au fost conduse la audieri, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii prahoveni într-un dosar de furt calificat şi proxenetism.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova transmis AGERPRES, descinderile au avut loc în comuna Blejoi şi în oraşul Boldeşti Scăeni, la audieri ajungând doi bărbaţi şi trei femei.

“Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârşit două infracţiuni de furt calificat. Astfel, în cursul lunii martie, acestea ar fi pătruns prin efracţie, pe timpul nopţii, în incinta a două societăţi comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei şi 500 de euro”, se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, doi dintre suspecţi sunt bănuiţi că ar fi săvârşit infracţiuni de proxenetism în localităţile Păuleşti şi Blejoi.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum şi mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârşirea celor două furturi.

IPJ Prahova mai precizează că în comuna Blejoi a avut loc şi o razie, la care au participat poliţişti din cadrul mai multor subunităţi teritoriale. Poliţiştii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă