Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Chris Terheș: Europarlamentarii români au votat împotriva românilor

Chris Terheş, părinte american de origine română, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, consideră că votul dat de Parlamentul European, incluzând europarlamentari români, este unul direcționat împotriva României.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2018 - 15:48

Mai jos, integral, cele afirmate de Terheş:

"Interesant cum robii serviciilor din Parlamentul European, presă și societatea pretins civilă susțin că rezoluția din Parlamentul European nu este împotriva României ci contra lui Dragnea. Dacă vă uitați în rezoluție nu se spune nimic despre Dragnea, ci despre România, rezoluția fiind una vădit împotriva României.

Își dau seama și ei acum ce bulgăre au pornit și care va fi efectul acțiunii lor. Dacă nu și-ar da seama de consecințe, n-ar fi ieșit să explice pentru ce nu le e votul.

Europarlamentarii români care au votat în favoarea acestei rezoluții au votat nu doar împotriva României, dar și împotriva românilor și dreptului lor la o justiție liberă de influența serviciilor".

Comentarii

loading...