Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CFR SA începe, în 15 iulie, lucrările de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa

CFR SA a anunţat, vineri, că va începe luni, 15 iulie, lucrările de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa din Capitală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2019 - 16:07

Podul Constanţa, situat în Bucureşti, la intersecţia dintre Calea Griviţei şi Şoseaua Chitilei, se află într-o stare avansată de degradare.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că luni 15 iulie 2019 încep lucrările de reparaţii şi consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, la km 4+327 (Pod Constanţa), lucrările desfăşurându-se doar în cursul nopţii, în intervalul orar 22.00-05.00”, se arată în comunicat.

Lucrările de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa vor demara luni, 15 iulie, la culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureştii Noi şi vor fi executate, în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulaţiei autovehiculelor pe Calea Griviţei.

Astfel, potrivit CFR SA, în permanenţă va fi deschisă o bandă cu lăţimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfăşoară lucrările.

”Menţionăm faptul că, şi în etapa în care lucrarea va implica restricţii pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura în continuare tot pe câte o bandă de circulaţie, cu lăţimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens”, se arată în comunicat.

Pentru că podul feroviar reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a stabilit, împreună cu constructorul şi autorităţile locale, un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic în circulaţia rutieră, potrivit companiei de stat.

Comentarii

loading...