11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCercetările, reluate la casa lui Gheorghe Dincă

Cercetările, reluate la casa lui Gheorghe Dincă

Dincă a fost adus la Caracal vineri dimineaţa, iar anchetatorii fac verificări în locuinţa şi curtea acestuia. Sunt verificate şi diferite obiecte depozitate haotic în curtea suspectului.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei celor două adolescente în Caracal, a fost audiat aproape 9 ore la sediul DIICOT, în noaptea de joi spre vineri, el menţinându-şi declaraţia anterioară că le-a ucis pe fete.

Dincă a fost adus la DIICOT joi seara, în jurul orei 18,30, iar audierile s-au terminat vineri la ora 4 dimineaţa.

“Şi-a menţinut declaraţia anterioară şi s-a reluat firul evenimentelor. Nu şi-a schimbat declaraţia”, a spus avocatul acestuia, la ieşirea din sediul DIICOT.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că, la audieri, Gheorghe Dincă a amintit alte aspecte care urmează să fie verificate de anchetatori.

Totodată, aceştia au luat decizia de a amâna testarea lui Dincă cu aparatul poligraf.

Ancheta este efectuată de trei procurori de la DIICOT – Structura Centrală, sub coordonarea şefului DIICOT, Felix Bănilă.

O fată de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, Alexandra Măceşanu, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”.

În ziua de 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti. 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă