Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele pentru funcţia de procuror general au fost admişi

Toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele în cadrul procedurii de selecţie pentru funcţia de procuror general au fost admişi, a anunţat, luni, Ministerul Justiţiei. Aceştia vor susţine interviurile în 10 aprilie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2019 - 17:25

Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele pentru a ocupa postul de procuro general au fost admişi.

Este vorba despre Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu. 

În cursul zilei de luni, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu au mai depus acte la dosar, având în vedere că la încheierea termenului de depunere a candidaturilor nu aveau toate documentele solicitate în cadrul procedurii de selecţie.

”Candidaţii declaraţi admişi vor susţine un interviu în data de 10 aprilie 2019, începând cu ora 09,00 la sediul Ministerului Justiţiei din Bucureşti”, au transmis reprezentanţii Ministerului Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declanşat, în 14 martie, procedura de selecţie pentru noul procuror general, în condiţiile în care mandatul lui Augustin Lazăr în acest post expiră la sfârşitul lunii aprilie.

Comentarii