Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cei doi tineri care au evadat dintr-un centru educativ din judeţul Timiş au fost prinşi în Olt

Cei doi tineri evadaţi din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş din judeţul Timiş au fost prinşi miercuri seara în judeţul Olt, la 10 kilometri de locul unde au abandonat maşina folosită pentru deplasare. Ei nu au opus rezistenţă când au fost prinşi.

Share

Rl online 0 comentarii

28.08.2019 - 21:22

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Jideţului Olt, cei doi tineri evadaţi din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş, judeţul Timiş, au fost depistaţi miercuri seara de către forţele implicate în căutarea acestora. 
 
Cei doi au fost găsiţi la aproximativ 10 kilometri de locul în care au abandonat maşina folosită pentru a se deplasa. În momentul depistării, aceştia nu au opus rezistenţă.
 
În prezent ei se află în custodia poliţiei şi urmează a fi predaţi reprezentanţilor Centrului pentru Măsuri Educative Buziaş.
 
Cei doi tineri care au evadat din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaş din Timiş au fost văzuţi miercuri, în judeţul Olt, iar aceştia au fugit într-o zonă împădurită la vederea oamenilor legii. 
 
Doi tineri, de 19 şi 21 de ani, au evadat, marţi seara, de la Centrul Educativ Buziaş din judeţul Timiş, sărind gardul. 

Comentarii

loading...