15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCe modele de rochii de gravida se poarta la cununia civila?

Ce modele de rochii de gravida se poarta la cununia civila?

Găsirea unor modele de rochii de gravidă frumoase nu este atât de imposibilă pe cât ai putea crede. Toate viitoarele mirese se confruntă cu pasul crucial al potrivirii pentru a găsi rochia vieții lor. În funcție de criteriile de gust sau culoare, pentru cele aflate în mijlocul sarcinii, miza este dublă. Iată câteva instrucțiuni pentru găsirea rochiei de mireasă potrivite înainte de a naște.

 

Rochia de cununie civilă pentru femeile însărcinate: o ținută pentru două

Fără a încerca să-ți ascunzi burtica cu orice preț, evită anumite forme de rochii gravidă pentru cununie civilă care nu se potrivesc tipului tău actual de corp. Este de preferat să alegi formele fluide, taliile înalte sau rochiile în stil „Empire” marcate sub bust. De asemenea, alege materiale ușoare: organdy, muselină, bumbac. Investește într-un sutien bun care se potrivește noii tale dimensiuni și are curele largi pentru a preveni urmele.

Dacă te întrebi în privința culorii, aceeași instrucțiune: simplitate. Chiar dacă florile sunt la modă, ferește-te de efectele supraîncărcate. În schimb, joacă-te cu accesoriile: o pălărie sau o pereche de mănuși.

Când vine vorba de încălțămintea de mireasă, nu te așeza pe stiletto, care accentuează durerea la rinichi. Centrul de greutate s-a schimbat, iar ligamentele sunt mai flexibile în timpul sarcinii. De asemenea, evită pantofii în care stă piciorul prost. Pantofii ușori din pânză cu toc mic, dar nu prea plat, astfel încât arcul piciorului să nu se prăbușească, vor fi perfecți.

 

O rochie de mireasă a unei femei însărcinate la comandă?

Principala dificultate este să anticipezi dimensiunea și forma pe care corpul tău le va lua în aceste câteva luni. Achiziționată cât mai târziu posibil, prin planificare mare, te poți răsfăța cu o rochie clasică fluidă (în organza, de exemplu).

Idealul, pentru o rochie unică perfect adaptată anatomiei tale, este să te răsfeți pe măsură. Unii designeri oferă un model „femei gravide speciale” a căror asamblare finală se face în ultimul moment. Alții îți vor îndeplini toate visele prin adaptarea majorității modelelor lor. Este nevoie de cel puțin patru fitinguri. Ultimele ajustări au loc cu o săptămână sau două înainte de ziua cununiei civile.

 

O frumoasă viitoare mamă și … mireasă

Pentru ziua cea mare, evidențiază-ți noile atuuri: decolteul, brațele și picioarele, dacă acestea au rămas subțiri. Sub acțiunea hormonilor, părul tău nu a arătat niciodată atât de bine, bucură-te de el. De asemenea, nu există nimic care să te împiedice să înșeli puțin cu coafura de mireasă sau machiaj. Încuietori stratificate sau mai nebunești într-un coc cascadă alungesc fața. Un ten mat și auriu te va face să arăți mai fin. În cele din urmă, întinde-ți fardul spre tâmple mai degrabă decât spre pomeți, aplică fardul de ochi într-un V și nu într-un halou, pentru a nu lărgi ochii.

Ultimul sfat: transpirația este mai abundentă în timpul sarcinii. Ai întotdeauna la îndemână un șervețel sau batistă, de preferat materiale naturale precum bumbacul sau inul și, mai presus de toate, respiră: totul va fi bine.

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă