Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce îndură criminala de la metrou în închisoare

"Criminala de la metrou", Magdalena Șerban, a primit o grea lovitură din partea familiei, în timp ce se afla, sub sedative, la Spitalul Penitenciar Jilava.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 11:24

În decembrie 2017, Magdalena Șerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, cu probleme mentale, a fost arestată după ce a ucis o tânără care aștepta metroul în stația Dristor, împingând-o spre metrou.

Anterior, aceeași Magdalena Șerban a încercat să omoare o altă fată care a reușit, însă, să opună rezistență. Ulterior, medicii au stabilit că, în ciuda tulburărilor grave de comportament, femeia ucigașă a avut discernământ și a fost trimisă în judecată.

În tot acest timp, Magdalena Șerban a fost ținută, sub sedative, la Spitalul Penitenciar Jilava, însă, potrivit unor surse din cadrul ANP, aceasta a fost transferată, recent, la Penitenciarul de femei de la Târgșor, unde a fost cazată direct la izolator, pentru a nu intra în contact cu alte deținute.

Sursele citate au dezvălut, pentru spynews.ro, că în cele peste șapte luni de detenție, Magdalena Șerban a fost abandonată complet de rude și prieteni. Astfel, femeia nu a primit nicio vizită, niciun pachet și nici măcar nu s-a interesat cineva de starea ei de sănătate.

Comentarii

loading...