Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce au pățit zeci de bucureșteni care au fost prinși că aruncă resturi de țigări pe jos

Zeci de bucureşteni au fost sancţionaţi contravenţional în ultimele zile, ”pentru că au confundat strada cu coşul de gunoi”, anunță Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.11.2019 - 13:38

Conform sursei citate, doar în ultimele 4 zile, poliţişti locali au surprins peste 100 de persoane care, în loc să folosească scrumierele stradale, au aruncat resturile ţigărilor fumate direct pe străzile din Centrul Vechi.

Toţi cei surprinşi în flagrant au fost sancţionaţi contravenţional, valoarea amenzilor fiind de 79.000 de lei.

În paralel, inspectorii D.G.P.L.M.C.B. au derulat şi acţiuni de verificare a modului în care barurile şi restaurantele păstrează curăţenia în zona istorică a Capitalei şi respectă prevederile legale referitoare la protecția mediului.

Astfel, au fost depistate 26 de cazuri de încălcare a normelor de salubrizare, amenzile aplicate pentru aceste nereguli fiind de peste 33.000 de lei.

Citește totul despre:

#mucuri de tigari pe jos

Comentarii