Cazul de la Caracal: Probele au fost plantate

Avocatul familiei Luizei Melencu face afirmații deosebit de grave privind presupusele crime de la Caracal. Tonel Pop a dezvăluit că există dubii în privința osemintelor găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2019 - 10:01

Potrivit lui Tonel Pop, acele probe au fost plantate recent în zona respectivă. „Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte ușor. Eu sunt foarte mirat, cum după atâtea ploi, cenușa și oasele erau la suprafața ierbii. Deci, să ne înțelegem, osemintele și cenușa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la șapte metri distanță.

Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torențiale, prin micile inundații, normal că acea cenușă, știm și noi, se împrăștie, se duce, se diluează. Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent. Sacii erau curați. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curați și cenușa la suprafață”, a dezvăluit avocatul Tonel Pop, conform România TV.

Comentarii