Cât timp mai dictează propaganda homosexuală politica Uniunii Europene?

Raportul cu privire la România publicat de Parlamentul European conține critici față de organizarea referendumului privind clarificarea definiției căsătoriei.

Share

Mihai Popescu 0 comentarii

15.11.2018 - 18:25

Nemulțumirea Parlamentului European se bazează pe un document al unei organizații de promovare a intereselor homosexualității, citat de Legislativul de la Bruxelles.

La punctul L al raportului redactat de Parlamentul European, se menționează: ”Întrucât, în mai 2016, a fost lansată o petiție de revizuire a Constituției din România pentru a se limita definiția familiei la căsătoria dintre un bărbat și o femeie; întrucât numeroase grupuri de apărare a drepturilor omului și-au exprimat preocuparea cu privire la faptul că această propunere ar putea încălca standardele internaționale în materie de drepturi ale omului și ar putea duce la creșterea discriminării homofobe în România; întrucât parlamentul a aprobat această revizuire cu o majoritate de două treimi; întrucât la referendumul organizat pe această temă nu s-a înregistrat pragul minim necesar de 30% din alegători”.

Documentul solicită ulterior Guvernului de la București să asigure respectarea ”drepturilor omului” în România.

Cel mai îngrijorător aspect este faptul că Parlamentul European se pronunță, astfel, asupra ideilor, credințelor și opiniilor societății românești, având în vedere că referendumul din octombrie a fost inițiat de societatea civilă, și nu a fost asumat de nici un partid politic. De asemenea, Parlamentul European critică o inițiativă care a fost legală atât conform legislației românești, cât și legislației europene.

Mai departe, la punctul M, raportul Parlamentului European notează: ”Întrucât România se plasează pe locul 25 din cele 28 de state membre în ceea ce privește legislația, discursul de incitare la ură și discriminarea împotriva persoanelor LGBTI, potrivit Analizei anuale din 2018 a situației drepturilor omului în cazul persoanelor LGBTI în Europa, publicată de Regiunea Europa a Asociației Internaționale a Lesbienelor și Homosexualilor (ILGA-Europa)”. 

ILGA este o organizație globală de promovare a legislației favorabile homosexualilor. Asociația Internațională de Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transsexuali și Intersex (ILGA) a avut legături, mai mulți ani, pe parcursul anilor ’90, cu organizațiile pedofile, precum NAMBLA (Asociația de Iubire dintre Bărbați și Băieți din America de Nord), participând la mitinguri comune.

Comentarii