Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vot pentru cartea cântecelor Uniunii Europene: Care vor fi melodiile reprezentative pentru România

Uniunea Europeană va crea prima sa carte de cântece. Începând de astăzi, până pe data de 16 septembrie, românii vor putea vota şase melodii reprezentative pentru ţara noastră. Până acum, 65.000 de cetăţeni şi-au votat favoritele, ne spune DC News.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.08.2019 - 19:10

Cântăreţii de cor români din Asociaţia Naţională Corală din România, precum şi studenţii şi profesorii de muzică de la trei instituţii prestigioase, în speţă Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca şi Facultatea de Muzică a Universităţii Transilvania din Braşov au nominalizat 54 de cântece din care românii îşi pot alege favoritele. 

Prima carte de cântece a UE va aduna în total 162 de cântece atât în limba de origine a fiecărei ţări cât şi în limba engleză. Aceasta va fi publicată chiar de Ziua Europei, pe 9 mai 2020. 

Puteţi vota pe site-ul European Song Book

Comentarii