Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Carmen Iohannis a devenit dirigintă la o nouă clasă de „boboci”

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a preluat, luni, o nouă generaţie de elevi care încep liceul la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, după ce, vara aceasta, elevii pentru care era dirigintă au absolvit.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2018 - 11:58

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a sosit la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” unde predă limba engleză şi a intrat direct în clădirea şcolii.

După festivitate, Carmen Iohannis a declarat că a preluat, de luni, o nouă generaţie de liceeni, clasa a IX-a E.

„E o zi specială astăzi, suntem cu multe emoţii de toate părţile: şi elevii, şi părinţi, şi noi, o zi pe care probabil marea majoritate nu o vom uita. Cu astfel de zile de început de an păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre sunt şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem în cea mai mare măsură”, a spus Carmen Iohannis.

Soţia preşedintelui a adăugat că prima zi de şcoală o bucură, deoarece se întâlneşte şi cu foştii elevi, care au venit să o întâmpine.

„E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc şi cu foştii elevi, mă aşteaptă aici, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu”, a mai spus dascălul.

Aproximativ 15 absolvenţi au aşteptat-o pe Carmen Iohannis, după festivitate, i-au oferit flori şi au vorbit cu ea în limba engleză. Aceştia au spus că le-a fost dor de fosta dirigintă şi că o vor mai vizita.

După întâlnirea cu foştii elevi, Carmen Iohannis a intrat în clădirea Colegiului, unde s-a întâlnit cu elevii din clasa a noua.

Comentarii

loading...