Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Caramitru a fost amendat după ce a catalogat BOR drept „sectă demonică”

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat pe fostul membru USR Andrei Caramitru, după ce acesta a catalogat BOR ca fiind o ”organizație criminală și o sectă demonică”.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

01.10.2020 - 22:23

„S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale de 5.000 lei domnului Andrei Caramitru”, a anunțat CNCD decizia luată în ședința din 30 septembrie. CNCD a considerat că afirmațiile lui Caramitru reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi (9 voturi).

Mesajul publicat pe pagina de socializare de către domnul Andrei Caramitru suna astfel: “Eu de azi mă dezic oficial de Organizația BOR. Am fost botezat ortodox. Nu sunt ateu, sunt un om spiritual. Dar toată chestia asta numită BOR este doar o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă. Și ortodoxia ca rit creștin a devenit un coșmar rusofon criminal. Care ne ține în afara civilizației. Și nu are NICI o legătură cu Biblia și cu credința. NICI UNA. E un ISIS. O sectă demonică. Așa că de azi oameni buni – EU NU O SĂ MAI CALC NICIODATĂ ÎN VREO BISERICĂ ORTODOXĂ. Oricine își face nuntă, botez etc. acolo – eu nu o să vin. Și nu voi mai interacționa vreodată cu vreun angajat al acestei organzații. Punct.”

Comentarii